Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Forår på naturskolerne

Nu er det forår ifølge kalenderen. Fuglene synger i naturskolernes haver, og natuglerne nyder forårssolen i deres hvilehuller i træerne (billedet). Vi lægger an til bl.a. massevis af naturundersøgelser i skovene og i Mølleådalen. I uge 15 afholder vi Naturfagsdysten med 5.-klasser for 3. gang, og i uge 16 er der Årgangsforløb for 7. klasserne i Rudersdal. Naturfagslærerne i 9.-klasserne skal holde godt øje med Naturskolernes nye tilbud omkring den Fælles Naturfagsprøve (se under aktiviteter).
Der er masser af forår på vej omkring Naturskolen og omkring jeres egne skoler, så luk sanserne op og gå på opdagelse med eleverne.

Den uheldige fejl i Naturskolens bookingsystem er nu udbedret, og databasen er genoprettet. Hvis du har modtaget besked om aflysninger af aktiviteter, har det højst sandsynligt været en fejl. Du kan selv logge ind på din profil og verificere dine godkendte bookinger. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe til os. Nyd foråret og husk at følge os på Facebook.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby