Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Forår på Naturskolerne

Med den varmeste december nogensinde, blev det også den 10. varmeste vinter, som er registreret i Danmark. Men NU er det forår og Naturskolerne forbereder sig på årstidens aktiviteter. Det bliver bl.a. tid til at arbejde med blomster og bestøvning, kulstofkredsløb, former og farver i naturen og skovens grønne mad (bl.a. ramsløg på fotoet). I uge 17 skal 5. klasserne konkurrere i ”Naturfagsdysten” for andet år i træk, denne gang i Rude Skov. Det spændende forvandlingsliv i vandets forunderlige verden skal studeres i Bøllemosen og Dyrehavedammene. I Grevemosehus kulturværkstederne handler det bl.a. om uldforarbejdning ”Fra råuld til ragsokker”. Vi glæder os til at se jer på Naturskolerne.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser