Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Klar til et nyt skoleår

Så er vi i gang igen på Naturskolerne efter en sommerferie, som vi håber alle har nydt. Juli blev i år lidt vådere og med en del færre soltimer end normalt – men hvad betyder det for naturentusiaster…

Fra uge 32 starter skoleklasser, småbørnsgrupper og kursister fra skoler og dagtilbud igen med at invadere Naturskolerne, Grevemosehus og havbiologitilbuddet på Taarbæk Skole. Frem mod efterårsferien skal vi bl.a. lave krabbe- og havmiljøaktiviteter i Øresund, kigge på edderkopper, svampe, skovøkologi og biodiversitet i skoven, være bonderøve for en dag (fra jord til bord) og møde Robin Hood i skoven. Vi glæder os til at se masser af glade børn og deres lærere og pædagoger i naturskolernes dejlige omgivelser.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne – bl.a. Blå Flag arrangementer d. 7. og 14. august og Naturens Dag d. 11. september.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
Naturskolerne afholder løbende kurser for såvel lærere som pædagoger. Klik her for at læse mere om kurser i skoleåret 2016/17
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby