Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Så er der åbnet for bookinger til skoleåret 2016/2017

Vi har netop åbnet for bookinger til det kommende skoleår. Og der er flere spændende nyheder på programmet, blandt andet en landskabstur i Rude Skov og en nyudviklet vejrtur til udskolingen.

Vi starter i år med at fordele ture frem til efterårsferien og vi lover du får svar senest 1. juli hvis du booker et sensommerforløb inden 17. juni.

Dette skoleår er ved at gå på hæld og vi har dejligt travlt! Der summer af glade børn, som får nogle spændende og lærerige oplevelser på Naturskolerne, i Grevemosehus og i den lokale natur såsom Bøllemosen og Strandmøllen.

Netop nu arbejdes der eksempelvis med blomster og bestøvning, med insekter på land og i vand og deres spændende liv og forvandlinger. Der er også godt gang i ture med fokus på et specifikt dyr som eksempelvis fisk eller bier. Og i Grevemosehus tager børnene på en tidsrejse tilbage til år 1900 og oplever hvordan det var at være barn dengang.

Vi siger tak for jeres store engagement i Naturskolerne i dette skoleår og glæder os til at se jer på Naturskolerne igen næste år.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser