Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Glædeligt nyt...

Så er det endelig officielt – Naturskolerne bliver ikke ramt af besparelsesplanerne i Lyngby-Taarbæk kommune. Det betyder, at vi med glæde og begejstring fortsætter det velfungerende tværkommunale samarbejde mellem Rudersdal, Gentofte, og Lyngby-Taarbæk, som sætter rammerne for lokaliteter, kapacitet og kvalitet, som ellers ville være svært at levere. Vi glæder os til at fortsætte det tætte samarbejde med lærerne, pædagogerne og forvaltningen i Lyngby-Taarbæk, og takker for den tydelige støtte og opbakning, som I har vist vores arbejde og produkt.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby