Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Forsommer på Naturskolerne

Vi er nu kommet godt ind i foråret og der er grønt i naturen og omkring naturskolerne. Aktiviteterne de næste uger handler bl.a. om undersøgelse af paddernes forvandling og forunderlige liv i dammen, madkunst baseret på skovens spiselige friske urter, og i Grevemosehus møder børnene historier og fakta fra H. C. Andersens verden. Lærerne i udskolingen sender eleverne til Naturskolernes nye tilbud omkring den Fælles Naturfagsprøve, så der kan laves felt- og laboratorieaktiviteter til projektarbejdet.

Bemærk vores nye link til lærerkurser og faglige eftermiddage nederst i højre spalte.

Husk også at holde øje med vores aktiviteter på Skovens Dag d. 7. maj. Følg med på Naturskolernes Facebook side.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores naturfaglige kurser til lærere og pædagoger. Klik her for at læse mere om kurser i skoleåret 2017/18