Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Sensommer på Naturskolerne

Så er der dejlig travlt på Naturskolerne med klasser og børnegrupper, der laver læringsaktiviteter i naturen med naturvejleder og lærere og pædagoger på kursus i det skønne sensommervejr.

Igen i år er vi med i Dansk Naturvidenskabsfestival. I år har vi planlagt et spændende og utraditionelt brobygningsprojekt, hvor en gruppe børnehavebørn og en skoleklasse mødes og i fællesskab bliver klogere på sammenhænge mellem æg, kyllinger, høns og mennesker.

I år gik det vældig hurtigt med at få fyldt kalenderen med forløb med skoleklasser. Der er helt fyldt for hele skoleåret for alle tre kommuner på nær enkelte huller, hvor vi efterfølgende har fået afbud. I må stadig gerne booke forløb. Vi sætter jer på venteliste og skriver til jer, når der hen ad vejen kommer afbud. Hvis bookingsystemet driller, så skriv eller ring til os med problemet.

Der er også fyldt godt op på dagtilbud resten af året, men der kan I skrive til jeres naturvejleder og høre hvornår der er plads.

Vi glæder os til at se jer på Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad!

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores naturfaglige kurser til lærere og pædagoger. Klik her for at læse mere om kurser i skoleåret 2016/17