Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Vinter på Naturskolerne

Godt Nytår alle sammen. Der har været fuld gang i læringsaktiviteterne i det lune efterår. Nu står vi igen klar til at modtage hundredevis af forventningsfulde og varmt påklædte elever og lærere. Eleverne skal bl.a. på sporjagt og ud og undersøge, hvordan dyr og planter klarer den kolde vinter. Der skal samarbejdes omkring optænding af bål samtidig med, at vi bliver klogere på træ, energi og skovens ressourcer. Der skal også løses masser af matematikopgaver i skoven. Træer skal fældes, og nogle af dem snittes til skamler i Grevemosehus. I laboratoriet går vi bl.a. på mikrobiologisk opdagelsestur med de større elever.

Vi ser frem mod et herligt samarbejde med jer i 2017.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores naturfaglige kurser til lærere og pædagoger. Klik her for at læse mere om kurser i skoleåret 2016/17