Landskabet i Rude Skov - en tidsrejse fra istid til nutid

Gå på opdagelse i Rude Skovs landskabshistorie. Rude Skov er en utrolig spændende skov, der indeholder landskabstræk fra mange forskellige tidsaldre. Istidslandskabet sætter den overordnede dagsorden for landskabet, men siden istiden er der sket meget andet spændende i skoven, som har sat sig sine spor.

Rude Skov Naturskole

Skolefag: Biologi, Skolefag: Geografi, Skolefag: Historie

At eleverne opnår forståelse for landskabsdannelse - såvel istidslandskabet som kulturlandskabet. Aktiviteten bygges op omkring en række værksteder, der kommer til at fungere som en tidsrejse gennem landskabet hvor stikordene er istid, kortanalyse og opmåling, paleoøkologi og menneskets indflydelse på landskabet fra jernalderen og frem til nutiden.

Husk varmt tøj og ikke mindst fodtøj! Det kan være rigtig koldt at være ude i mange timer på denne årstid! Og eleverne tænker ikke selv over det!