Landskabet omkring Mølleåen - en tidsrejse fra istid til nutid

Vi arbejder med en bred forståelse af landskabsdannelse - startende med dannelsen af Mølleådalen og det omkringliggende terræn under istiden og op gennem tiden, hvor menneskelig aktivitet har tilpasset og formet området med omfattende mølleaktivitet.

Skolefag: Biologi, Skolefag: Geografi, Skolefag: Historie

At eleverne opnår en bred forståelse for landskabsdannelse - såvel istidslandskabet som kulturlandskabet. Aktiviteten bygges op omkring en række værksteder, der kommer til at fungere som en tidsrejse gennem landskabet hvor stikordene er istid, kortanalyse og opmåling, paleoøkologi og menneskets indflydelse på landskabet fra jernalderen og frem til nutiden.

Husk varmt tøj og ikke mindst fodtøj! Det kan være rigtig koldt at være ude i mange timer på denne årstid! Og eleverne tænker ikke selv over det!