Håndværk og design - valgfag i udskolingen. Pileflet

Et 2-dages forløb målrettet 7. og 8. klases valghold i håndværk og design.
Dag 2 bruger eleverne deres opnåede viden om pil og fletteteknikker til selv at designe og fremstille et produkt af pil. Læreren og naturvejlederen bistår eleverne i processen.

Skolefag: Håndværk og design

2 x 4 timer

Kommer snarest

Et 2-dages forløb målrettet 7. og 8. klases valghold i håndværk og design.
Dag 1 tilegner eleverne sig viden om pil som materiale og lærer de grundlæggende teknikker indenfor pileflet. Dagens indhold svarer til forløbet "Pileflet - praktisk arbejde med naturens materialer" (se beskrivelse her på hjemmesiden)

Aktiviteten kan gennemføres to dage i træk eller to dage med en uges mellemrum. Skriv dine præferencer i kommentarfeltet, når du booker.

Lokalitet
Læringsaktiviteten gennemføres på Rude Skov naturskole i november og på Raadvad Naturskole i februar/marts.

Der må påregnes udgifter til materialer - ca. 250 kr. pr. hold.