Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Sommer og nyt skoleår

Så er vi i gang igen på Naturskolerne efter en sommerferie, som vi håber alle har nydt.

Fra uge 33 starter skoleklasser, småbørnsgrupper og kursister fra skoler og dagtilbud igen med at invadere Naturskolerne, Grevemosehus og havbiologitilbuddet på Taarbæk Skole. Frem mod efterårsferien skal vi bl.a. lave krabbe- og havmiljøaktiviteter i Øresund, kigge på edderkopper, måle biodiversitet, studere hjortebrunst, identificere strandsten, klatre, og være bonderøve for en dag (fra jord til bord).

Vi har modtaget rigtig mange bookinger for både efterår og forår. Vi er ved at være på plads med efterårsskemaet, men vi modtager stadig gerne forespørgsler via bookingsiden – om ikke andet kommer man på venteliste i tilfælde af afbud.

Vi glæder os til at se masser af glade børn og deres lærere og pædagoger i naturskolernes dejlige omgivelser.

COVID-19 er desværre stadig blandt os. Naturskolerne indretter aktiviteterne efter samme anbefalinger og vejledninger som skolerne.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne. Du kan også følge med på Naturskolernes på Facebook-side.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.