Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne.

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Vinter 2022

Det er nytår og der er fuld gang i vinteraktiviteterne på naturskolerne. Eleverne skal bl.a. på sporjagt og ud og undersøge, hvordan dyr og planter klarer den kolde vinter. Vinterens fugle skal studeres omkring naturskolerne (på billedet fiskehejrer på isen). Der skal også løses masser af matematikopgaver i skoven, og i laboratoriet går vi bl.a. på mikrobiologisk opdagelsestur med mellemtrins-eleverne og laver cellebiologiske undersøgelser med de største elever. Vinteren byder også på de populære pileflet-aktiviteter, hvor eleverne møder det kreative arbejde med naturens materialer.

COVID-19 er desværre stadig blandt os. Naturskolerne indretter aktiviteterne efter samme anbefalinger og vejledninger som skolerne.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne. Du kan også følge med på Naturskolernes på Facebook-side.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.