Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Forår 2022

Det er forår i kalenderen og så småt også i naturen. Solens strålingsvarme giver aktivitet i skovbunden, og eleverne har allerede jagtet de første forårstegn. På programmet står blandt meget andet undersøgelser af biotoper og vandets kredsløb, orientering i skoven, Carbons kredsløb, Vild mad i skoven og Dammens forunderlige verden. Efter Påske afholder vi Naturfagsdysten, hvor 15 5.-klasser dyster med konstruktioner i naturen gennem systematiske arbejdsmetoder. I Grevemosehus studeres musens liv og sanser, der arbejdes med grøn sløjd, og det store sæt-op omkring H.C. Andersens liv fører børnene ind i et eventyr-univers og en anden tid. Foråret er skønt…

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne. Du kan også følge med på Naturskolernes på Facebook-side.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby