Classbuilding

Tag dine elever med på Naturskolen til en dag, hvor gode fælles oplevelser i naturen danner ramme for en bevidstgørelse om hvad godt samarbejde er, hvordan man taler til hinanden, og hvordan man opbygger et godt fællesskab i klassen.

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole, I lokal natur

4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse

9.15 - 13

Læringsmål:
Eleven kan fortælle om hvad der styrker fællesskabet og hvad der svækker det.
Eleven kan fortælle om hvad det vil sige at samarbejde og opbygge en god holdånd i klassen.
Eleven kan give eksempler på hvornår det gode samarbejde opstår.
Eleven kan bruge oplevelser fra dagen som referenceramme i klassen efterfølgende.
Eleven kan selv sætte mål for hvordan samarbejdet i gruppen forbedres.

Der er særlige sikkerhedshensyn i forbindelse med aktiviteter hvor bål kan indgå. Læs mere her.
Der skal være to lærere med, for at dagen kan fungere. Lærerne står for en øvelse hver.
Hvis der er samarbejdsproblemer i klassen kan det være en god ide at have AKT-læreren med.