Matematik i uderummet

Tag eleverne med på en udedag i matematikkens tegn. For mange elever bliver matematikken nemmere at gå til, når de arbejder med den konkret og bruger kroppen.

Skolefag: Matematik

Med udgangspunkt i naturen og dyrene, kommer eleverne til at arbejde med praktiske problemstillinger og matematiske begreber som geometri, spejling, afstande, mål og vægt. Eleverne får en oplevelse af, at matematik findes overalt omkring os og kan bruges i mange sammenhænge.

Vi arbejder i værksteder med forskellige matematiske begreber. Eleverne deles i tre hold, der roterer mellem de forskellige værksteder.

To af værkstederne bemandes af lærere i hver runde. I skal naturligvis nok blive instrueret på forhånd.

Dele klassen i tre hold - gerne på forhånd.

Læringsaktiviteten er primært en matematikaktivitet, men der vil også indgå elementer fra natur/teknologi

Læringsaktiviteten holdes som udgangspunkt i Rude Skov eller Raadvad.

Der skal to lærere med for at læringsaktiviteten kan fungere.
Hvis du arbejder med udeskole er det en fin aktivitet at få inspiration fra.

Husk
Eleverne skal klædes på efter vejret - vi er ude hele dagen