Udskriv
 

Landskabet omkring os - en tidsrejse fra istid til nutid

Kom med på opdagelse i landskabet omkring os og lær om områdets historie – helt fra dannelsen af de store landskabstræk under og efter istiden og frem til nyere tid, hvor menneskelig aktivitet har været med til at sætte sine spor i landskabet.
Aktiviteten bygges op omkring en række værksteder, der kommer til at fungere som en tidsrejse gennem landskabet hvor stikordene er istid, kortanalyse og opmåling, paleoøkologi og menneskets indflydelse på landskabet fra jernalderen og frem til nutiden.
Om aktiviteten

Sted:

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole

Målgruppe:

7. klasse, 8. klasse, 9. klasse

Fag/læreplan:

Skolefag: Biologi, Skolefag: Geografi, Skolefag: Historie
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D


Varighed:

9.15 - 13.00

Mål:


At eleverne opnår en bred forståelse for landskabsdannelse - såvel istidslandskabet som kulturlandskabet. At eleverne lærer at kende forskel på, hvilke landskabselementer, der er skabt under istiden og hvilke der er menneskeskabte. At eleverne lærer at afkode landskaber ved hjælp af kort og højdekurver. At eleverne lærer om, hvordan vi opnår viden om landskabsdannelsen tilbage i tiden. 
Booking
Du kan booke læringsaktiviteten her hvis du er fra en folkeskole i Rudersdal, Lyngby eller Gentofte Kommuner. Er du fra en anden målgruppe, skal du sende os en mail.
 
Bemærk
Husk varmt tøj og ikke mindst fodtøj! Det kan være rigtig koldt at være ude i mange timer på denne årstid! Og eleverne tænker ikke selv over det!
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby