Udskriv
 

Ironman i Raadvad

Padl, cykl og løb jer til en sjov og udfordrende dag i skoven. Raadvad Ironman består af 800 m kanosejlads, 10 km cykling og afsluttende 2 km løb i skoven. Vi måler puls, laver step-tests og datalogger pulsen på udvalgte elever. Vi analyserer data i forhold til intensitet og puls.
Om aktiviteten

Sted:

Raadvad Naturskole

Målgruppe:

7. klasse, 8. klasse

Fag/læreplan:

Skolefag: Biologi, Skolefag: Idræt
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D


Varighed:

9:15-13:00

Mål:

Læringsmål: At eleverne på deres egen krop og ved hjælp af digital dataopsamling, oplever sammenhængen mellem intensitet og puls. At forstå sammenhængen og balancen mellem energiforbrug og energi behov (mad). At bruge skoven til aktivt friluftsliv og sund livsstil.

Mere om aktiviteten:

Lærerens opgaver bliver sammen med naturvejlederen, at sende eleverne afsted ved kanoerne samt holde styr på tidsforbruget. Sikre at sikkerhedsregler overholdes og at der tages hensyn til skovens øvrige brugere. At hjælpe eleverne med kortlæsning før cykelturen, samt at dele telefonnumre i tilfælde af at nogen farer vild undervejs.

Cykelhjelm er påbudt på cykeldistancen - og I skal medbringe egne cykler og hjelme. Medbring evt. skiftetøj – der er dog ikke mulighed for bad. Husk drikkevarer og lidt energi til dagen. 
Booking
Du kan booke læringsaktiviteten her hvis du er fra en folkeskole i Rudersdal, Lyngby eller Gentofte Kommuner. Er du fra en anden målgruppe, skal du sende os en mail.
 
Bemærk
Der er særlige sikkerhedshensyn i forbindelse med aktiviteter med kanosejlads. Læs mere her
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby