Udskriv
 

Bøllemosen - naturundersøgelser

Bøllemosen er et enestående og fascinerende naturområde, hvor sammenhængene mellem organismer og miljø kommer meget tydeligt til udtryk. Eleverne laver en integreret naturundersøgelse, med fokus på dyrenes tilpasninger til livet i det brune, sure og iltfattige vand. Afhængig af klassetrin måler vi også forskellige vandkemiske parametre så som lys, temperatur, ilt, surhedsgrad, kalk, ledningsevne og næringsstoffer. Lokaliteten er fremragende til samarbejde mellem de tre naturfag.
Om aktiviteten

Sted:

Bøllemosen

Målgruppe:

5. klasse, 6. klasse, 7. klasse, 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse, Gymnasie/HF

Fag/læreplan:

Skolefag: Natur/teknologi, Skolefag: Biologi, Skolefag: Fysik/kemi, Skolefag: Geografi
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D


Varighed:

9:15-13:00

Mål:

At eleverne oplever at iagttage og måle variable i naturen, som har direkte betydning for det lokale liv. At eleverne får en forståelse af sammenhængene mellem arter og miljø. At eleverne opdager et enestående og sårbart stykke natur i vores lokalområde, og får indblik i særlige tilpasninger, biodiversitet og miljøbeskyttelse. Aktiviteterne, fysisk-kemiske målinger og arbejdet med den økologiske kompleksitet tilpasses aldersgruppen.

Mere om aktiviteten:

 
Booking
Du kan booke læringsaktiviteten her hvis du er fra en folkeskole i Rudersdal, Lyngby eller Gentofte Kommuner. Er du fra en anden målgruppe, f.eks. gymnasium/HF skal du sende os en mail til mail@naturskolerne.dk.
 
Bemærk
Mødested ved Skodsborg St. med mindre andet aftales.
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby