Udskriv
 

Biernes verden

Bier er spændende og nyttige dyr. Men hvordan forløber biernes liv henover året, og hvad laver de egentlig i løbet af dagen?

Vi studerer bierne, deres adfærd og deres kommunikation - både på Naturskolens demonstrationsstader og i naturen. Eleverne bliver iklædt bidragter, og vi besøger bistaderne ved naturskolen. Vi kommer ind på biernes udfordringer i det danske landskab og lærer lidt om insekter og biodiversitet generelt. Vi laver også lys af bivoks og smager på honning.
Om aktiviteten

Sted:

Rude Skov Naturskole

Målgruppe:

3. klasse, 4. klasse

Fag/læreplan:

Skolefag: Natur/teknologi
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D


Varighed:

9:15-12:30

Mål:

At eleverne får indblik i biernes fascinerende verden. At eleverne bliver bekendt med sociale insekters komplicerede adfærd bl.a. gennem observation. At eleverne forstår forskellen på tamme honningbier og de vilde bier i naturen. At eleverne kan forholde sig til insekternes og biodiversitetens udfordringer i den danske natur.

Mere om aktiviteten:

Du kan se vores spændende bi-materiale her 
Booking
Du kan booke læringsaktiviteten her hvis du er fra en folkeskole i Rudersdal, Lyngby eller Gentofte Kommuner. Er du fra en anden målgruppe, skal du sende os en mail.
 
Bemærk
Vær opmærksom på, om der er elever, der er overfølsomme overfor insektstik. Der er særlige sikkerhedshensyn i forbindelse med aktiviteter med bier. Læs mere her
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby