Edderkopper

I efteråret er edderkopperne blevet mange og store, så det er den perfekte årstid at gå på jagt efter dem. Edderkopper er spændende dyr, som for nogle er grænseoverskridende bare at tænke på, men når de er fokus i et forløb i indskolingen, er det et hit for eleverne.
Eleverne får indsigt i edderkopperne og deres anatomi krydret med spændende historier om edderkoppernes levevis! I nærområdet samles edderkopperne i opsamlingsglas, og de bliver bestemt og beundret tilbage på Naturskolen. Måske får vi også tid til at kigge på fugleedderkoppen...

Læringsmål for forløbet:
Eleven kan kende edderkopperne fra andre dyregrupper og beskrive deres særlige kendetegn.
Eleven kan bestemme om en edderkop er en han eller en hun.
Eleven kan fortælle om edderkoppernes forskellige levevis og jagtteknikker.
Eleven kan navngive de mest almindelige danske edderkopper.
Eleven kan indsamle og håndtere edderkopper.