Indskoling / SFO dage med læring og leg

Vi tilbyder indskolingsklasser en almindelig læringsaktivitet på naturskolen i skoletiden forlænget med tid i SFO-regi. Det giver mulighed for et par timer til leg i naturen - måske inspireret af det, der er foregået i skoletiden. Skoledagenes indhold aftales med udgangspunkt i vores almindelige tilbud til indskolingen.

Kan højst gennemføres med to klasser af gangen og højst to dage med naturvejleder. Der er ingen naturvejleder til rådighed i SFO-tiden. Kan evt. forlænges med dage, hvor I er her på egen hånd i både skole- og SFO-tid.

Skolefag: Natur/teknologi, Skolefag: Idræt

Efter aftale

Mål med skoleaktivitet: Se de enkelte indskolingsaktiviteter
Mål med SFO-del: Børnene kan lege i naturen og kan vælge at inddrage det de har lært i skolen den dag.

Aktiviteten kan IKKE bookes fredage.

Aktiviteten kræver et forudgående møde af en times varighed, hvor både lærere og SFO-personale deltager. Evt. lån af udstyr og faciliteter aftales på dette møde.
Raadvad by, med værksteder og tung trafik kræver, at der hele tiden er personale omkring børnene.